KI KAPARJA KI NEKÜNK A GESZTENYÉT???

KI KAPARJA KI NEKÜNK A GESZTENYÉT???

TÁJÉKOZTATTUNK MINDENKIT A HONLAPON ÉS LEVÉLBEN ,HOGY MÁRCIUS 12-ÉN TAGGYŰLÉS LESZ,EHHEZ KÉPEST NEM JÖTTEK EL ANNYIAN, AMIRE SZÁMÍTOTTUNK ,ÉPPEN AZOK AKIK ÁLTALUNK IS TUDOTTAN LEGROSSZABB A HELYZETBEN VANNAK,SŐT AZOK VOLTAK TÖBBSÉGBEN, AKIK VAGY MAGUK IS  NEVELIK A GYERMEKÜKET ,VAGY MŰKÖDŐKÉPES KAPCSOLATTARTÁST HARCOLTAK KI MAGUKNAK.

HIÁNYOLTUK VISZONT AZOKAT AKIK TARTÓSAN MEG VANNAK FOSZTVA GYERMEKEIKTŐL ,VAGYONUK NAGY RÉSZÉT ELVESZTETTÉK A VAGYONMEGOSZTÁSKOR , VAGY ELVISELHETETLEN TERHET JELENT SZÁMUKRA TARTÁSDÍJ FIZETÉS . KIKÜLDTÜNK 105 MEGHÍVÓT ÉS CSEKKET, EZÉRT KÉRÜNK MINDENKIT, AKI MÉG NEM FIZETTE BE A TAGDÍJAT SZÍVESKEDJEN EZT MINÉL ELŐBB MEGTENNI , KÜLDJE EL JAVASLATAIT PROBLÉMÁIT EMAILBEN VAGY LEVÉLBEN ,DE MÉG JOBB HA ELJÖN SZEMÉLYESEN.

A JOGI TANÁCSADÁS   A FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN FOLYTATÓDIK BP.IX.HALLER U.27.-MINDEN KEDDEN 17-19 ÓRA KÖZÖTT ,KÉRÜNK ELŐZETES BEJELENTKEZÉST TELEFONON!

KÉRJÜK AZOKAT AKIKNEK VÉLEMÉNYÜK VAN A KÉSZÜLŐ ALKOTMÁNNYAL ,AZ ADÓTÖRVÉNYEKKEL AZ ELAVULT CSALÁDJOGI SZABÁLYOKKAL KAPCSOLATBAN SZÍVESKEDJEN MINÉL ELŐBB MEGKÜLDENI,DE JELENTKEZHET A 06 30 524 2991 SZ.TELEFONON IS.

DR.HEGEDŰS ISTVÁN EGYESÜLETI ELNÖK

06(30) 9413679 dhegedusea@t-online.hu, elvaltapak@t-online.hu