JOGI TANÁCSADÁS TAPASZTALATAI

JOGI TANÁCSADÁS TAPASZTALATAI

Beküldte dr Hegedűs István 2009, Július 20 - 11:33 -kor a(z) -alá

TISZTELT APÁK ÉS MÁS ÉRDEKLŐDŐK!

A JÖVŐBEN - ITT-  KÜLÖN ROVATBAN TESSZÜK KÖZZÉ A JOGI TANÁCSADÁS TAPASZTALATAIT, MÁS CÍM-SZAVAKBAN TOVÁBBRA IS HELYT ADVA A HOZZÁSZÓLÁSOKNAK :

MINDENKINEK FELHÍVJUK A SZÍVES FIGYELMÉT,HOGY  A JELENLEGI VÁLSÁGOS GAZDASÁGI HELYZETBEN , HA VALAKI ELVESZTI A MUNKAHELYÉT  AZONNAL FORDULJON BÍRÓSÁGHOZ

  • A KORÁBBI TARTÁSDÍJ MÓDOSÍTÁSA,CSÖKKENTÉSE  ÉRDEKÉBEN ,

 MERT AZ UTÓBBI IDŐBEN TÖMEGESEN JELENTKEZTEK OLYAN APÁK , AKIK  AZT HITTÉK,HOGY PEREN KÍVÜL MEGEGYEZTEK VOLT FELESÉGÜKKEL ,ÉLETTÁRSUKKAL , DE EZT NEM HAGYTA JÓVÁ A BÍRÓSÁG ÉS NÉHÁNY HÓNAP MÚLVA CSODÁLKOZTAK,HOGY KOPOG A VÉGREHAJTÓ ÉS NEM ELÉG AZ ESETLEGES BANKHITELEK  TÖRLESZTÉSI RÉSZLETÉNEK EMELKEDÉSE , A FELESÉG BEADVÁNYÁRA VÉGREHAJTÓ  EL AKARJA ÁRVEREZNI A LAKÁST,AUTÓT, LETILTOTTA SZÁMLÁKAT STB.

  • KAPCSOLATTARTÁS AKADÁLYOZTATÁSA ESETÉN KÉRÜNK MNDENKIT ,  LEGKÉSŐBB 30 NAPON BELÜL FORDULJON A GYÁMHIVATALHOZ  A VÉGREHAJTÁS ÉRDEKÉBEN ,MERT UTÁNA MÁR NEM SZABNAK KI BÍRSÁGOT,NEM INTÉZKEDNEK! 

TÖBB KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ APÁNÁL IS  TAPASZTALTUK,HOGY CSAK LELKESEN UTALJA HAZA A JÖVEDELMÉT, DE NEM NÉZ UTÁNA ,HOGY

  •  A VAGYONTÁRGYAK , A HÁZ, A LAKÁS,AZ AUTÓ VAGY AKÁR A BANKSZÁMLA  A NEVÉN VAN-E

ÉS CSAK A VAGYONMEGOSZTÁSNÁL DERÜL KI,HOGY NINCSENEK BIZONYÍTÉKAI ,ADATAI , DOKUMENTUMAI./LD.ELVÁLT APÁK KISKÁTÉJA/ , S A NEVÉN SINCS SEMMI. AZ APÁK TÖMEGES BECSAPÁSÁRÓL MI IS KÖNYVEKET ÍRHATNÁNK,NEMCSAK A KÁROSULT HÖLGYEK.

AKI MÉGIS A FELESÉGÉRE,ÉLETTÁRSÁRA,ANYÓSÁRA STB. / NEM VICC!/ IRATNÁ INGATLANÁT LEGALÁBB A HOLTIG TARTÓ HASZONÉLVEZETI JOGÁT KÖSSE KI.

GYAKRAN FORDULNAK HOZZÁNK AZZAL AZ ÖTLETTEL,HOGY

  •  A GYERMEK NEVÉRE ÍRATJÁK A LAKÁST 

ÉS MEGEGYEZNEK/ DE GYAKRAN NEM A BÍRÓSÁG ELŐTT/,HOGY  NEM KELL TARTÁSDÍJAT FIZETNI. EZ EGY CSAPDA ,MERT A /VOLT/ FELESÉGEK GYAKRAN ÉVEK MÚLVA MÉGIS KÉRNEK "TARTÁSDÍJ"  KIEGÉSZÍTÉST!

ISMÉTELTEN FELHIVJUK MINDENKI FIGYELMÉT,HOGY KÜLÖNBÖZŐ

  • INTERNETES PORTÁLOKON KÖZZÉTETT JOGI VÉLEMÉNYEK NEM HIVATALOSAK,

/EZ A MI ROVATAINKRA IS ÉRVÉNYES/ , TÁJÉKOZÓDÁSRA ALKALMASAK  ,DE  DÖNTÉSHEZ KEVESEK ,MINDIG MEG KELL NÉZNI A HIVATKOZOTT JOGSZABÁLYT IS- SOKAKAT  FÉLREVEZETNEK  A MAGYARÁZATOK,MELYEKET ESETLEG ÖSSZETÉVESZHETNEK A JOGFORRÁSSAL/TÖRVÉNY,RENDELET/, S  NEM MINDIG FELELNEK MEG A HATÁLYOS JOGSZABÁLYOKNAK.

A JOGI TANÁCSADÁS 2009.12.26-12.31.KÖZÖTT A FERENCVÁROSI MŰBVELŐDÉSI HÁZ TÉLI  BEZÁRÁSA MIATT SZÜNETEL. KÉRJÜK 2010.JANUÁR 1.UTÁN ELŐZETESEN MINDEN ÉRDEKLŐDŐ SZÍVESKEDJEN BEJELENTKEZNI A 06/30/9413679 sz.vagy 06 /30/ 524 2991.SZ.TELEFONON!E.A.É.E. 

TISZTELT TÁMOGATÓK!

KÖSZÖNJÜK AZ  SZJA 1 % FELAJÁNLÁSOKAT / ADÓSZÁMUNK:19675833-1-43 /, AZ  EDDIGI FELAJÁNLÁSO-KAT , ÍGY 2008.ÉVI   ÖSSZEGET AZ EGYESÜLETI TEREM BÉRRE,INTERNET ELŐFIZETÉSRE, GYERMEKNAPI RENDEZVÉNYRE ,OKT.11-I DEMONSTRÁCIÓRA,APÁK NAPJA SZERVEZÉSÉRE  HASZNÁLTUK FEL, MIG A MARADÉK ÖSSZEGET TARTALÉKOLTUK!

DR.Hegedűs István
egyesületi elnök 06(30)9413 679 ,2769125,dhegedusea@t-online.hu

ELVÁLT APÁK ÉRDEKVÉDELMI EGYESÜLETE/1097,BP.Haller u.27./